Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Γρηγόρη Τάσιου στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή, Ταξίαρχο, Γεώργιο Παπαδόπουλο, παρουσία του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χαλκιδικής, Γεώργιο Αρχοντόπουλου και του γενικού γραμματέα, Διονύσιου Μαυρίδη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση και το προσωπικό. Το κυρίαρχο αίτημα είναι η ουσιαστική ενίσχυση της Χαλκιδικής κυρίως κατά τους θερινούς μήνες λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας της Χαλκιδικής, που παρά τις μεγάλες προσπάθειες του προσωπικού να κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο την ασφάλεια στην περιοχή -όπως βέβαια κάνουν με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια- σίγουρα χρειάζονται ενίσχυση για το καλοκαίρι, καθώς ο πληθυσμός της Χαλκιδικής πολλαπλασιάζεται.

Ο κ. Τάσιος σημείωσε:

"Προτεραιότητα, όπως μου τέθηκε, είναι να συμπεριληφθεί για μια ακόμη χρονιά η Χαλκιδική στις ενισχυόμενες περιοχές για την θερινή περίοδο αλλά και να υλοποιηθεί η ουσιαστική ενίσχυση της με έμψυχο δυναμικό, με δύναμη τουλάχιστον επιπλέον των 30 ατόμων. Η πρόσκληση να αφορά αστυνομικό προσωπικό από όλη την Ελλάδα, να προτιμηθούν άτομα με τόπο καταγωγής την Χαλκιδική και εφόσον δεν επαρκούν τα άτομα, να βγει πρόσκληση ανάλογη όπως σε άλλες περιοχές ανά την χώρα που υπάρχουν θέματα, ώστε να καλυφθούν οι θέσεις ενίσχυσης με έξοδα δημοσίου. Γιατί και οι Αστυνομικοί της Χαλκιδικής χρειάζονται στήριξη στην εξαίρετη δουλειά που σε γενικό πλαίσιο πραγματοποιούν αλλά και οι πολίτες και οι επισκέπτες της Χαλκιδικής χρειάζονται την ασφάλεια που τους αξίζει.
Παράλληλα, επισκέφτηκα το Αστυνομικό Τμήμα Πολύγυρου, και τον διοικητή αστυνόμο Α' Κο Ποζατζιδη, το Τμήμα τροχαίας Πολύγυρου όπου συναντήθηκα με την διοικήτρια, Σταυρούλα Γουβαλάρη καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης τους οποίους και ευχαρίστησα για όλα όσα καθημερινά και επί 24ώρου μας προσφέρουν".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα