Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γρηγόρης Τάσιος στην έκθεση βιβλίου του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας

Στο Δημοτικό σχολείο Ορμύλιας και την έκθεση βιβλίου που διοργανώνει ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδοχείων, Γρηγόρης Τάσιος.


Το Δημοτικό Σχολείο της Ορμύλιας είναι ένα δραστήριο σχολείο, που χρόνια τώρα πρωτοπορεί σε θέματα περιβαλλοντικά, έχει βραβευτεί με τη σημαία των οικολογικών σχολείων από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, έχει επιλεχθεί ως συντονιστικό σχολείο σε πρόγραμμα του Erasmus+ για το περιβάλλον ενώ συνεχίζει την 10χρονη ιστορία της σε χρηματοδοτούμενα της ΕΕ.

Ο κ. Τάσιος σημείωσε:

"Η ευαισθητοποίηση των δασκάλων και των μαθητών δεν σταματάει μόνο σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον αλλά και σε κοινωνικά ζητήματα, όπως συνέβη τον Μάρτιο που «άνοιξαν την αγκαλιά» τους για να υποδεχτούν τον πρώτο μαθητή από την Ουκρανία που αναγκάστηκε λόγω πολέμου να εγκαταλείψει τη χώρα του.
Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς, το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων και βέβαια τις μαθήτριες και τους μαθητές για την εξωστρέφεια, την όρεξη και το πείσμα τους να πάνε την εκπαίδευση ένα βήμα παρακάτω και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα τους και θα τους στηρίζω γιατί μαζί μπορούμε περισσότερα".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα