Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ακόμα δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα στην Κασσάνδρεια

Έντονη κριτική ασκεί στη διοίκηση του Δήμου Κασσάνδρας ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του τοπικού συμβουλίου Κασσάνδρειας, Βασίλης Μοσχίδης, καθώς μέχρι σήμερα στην πόλη δεν έχει τοποθετηθεί κανεναν χριστουγεννιάτικος στολισμός και μοιάζει ερημωμένη.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μοσχίδης το κλίμα των γιορτών άργησε στη Βάλτα και όλο αυτό οδηγεί την τοπική αγορά μας σε ακόμη μεγαλύτερο αδιέξοδο. Οδηγεί τους Βαλτιώτες στο να πηγαίνουν βόλτα στα Ν.Μουδανιά και στη Θεσσαλονίκη για να χαρούν και να διασκεδάσουν. "Η Βάλτα κατάντησε η πόλη της κατάθλιψης" λέει χαρακτηριστικά ο κ,. Μοσχίδης.

Διάβάστε την ανάρτησή του στο f/b:

"Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, είμαστε ήδη στις 7 Δεκεμβρίου και η Βάλτα είναι ακόμη αστόλιστη στο σκοτάδι, χωρίς τίποτα να δείχνει γιορτινό.
Ενώ σε όλες τις άλλες περιοχές του κόσμου οι πόλεις είναι από τις αρχές του μήνα όμορφα στολισμένες και γιορτινές, στη Βάλτα ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα.
Πότε περιμένει ο δήμος να στολίσει;
Πότε περιμένει ο δήμος να δώσει στη Βάλτα την εικόνα που της αξίζει στις γιορτές;
Μετά από 2 χρόνια πανδημίας οι πολίτες περιμένουν με ανυπομονησία τις γιορτινές μέρες και τις γιορτινές εκδηλώσεις στους δήμους για να ξεφαντώσουν και να χαρούν όλοι μαζί. Το κλίμα των γιορτών άργησε στη Βάλτα και όλο αυτό οδηγεί την τοπική αγορά μας σε ακόμη μεγαλύτερο αδιέξοδο. Οδηγεί τους Βαλτιώτες στο να πηγαίνουν βόλτα στα Ν.Μουδανιά και στη Θεσσαλονίκη για να χαρούν και να διασκεδάσουν.
Η Βάλτα κατάντησε η πόλη της κατάθλιψης.
Ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο τοπικό συμβούλιο της Βάλτας, ως ένας από τους πρωτεργάτες της Κασσανδρούπολης αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Α.Σ Κασσάνδρειας θλίβομαι από αυτή την κατάσταση αλλά θα στηρίξω με κάθε τρόπο τη Βάλτα με ότι μπορώ να βοηθήσω στις γιορτινές μέρες όταν θα αρχίσουν οι εκδηλώσεις.
Στολίστε όμως τώρα το χωριό να ξεκινάμε.

Βασίλης Ι. Μοσχίδης
Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Τοπικού Συμβουλίου Κασσάνδρειας"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα