Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γρηγόρης Τάσιος για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων και πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ανέφερε:

Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία είναι το ζητούμενο της σημερινής μέρας. Η αναπηρία δεν είναι ανικανότητα, είναι διαφορετικότητα! Και για μένα προσωπικά, το ζήτημα δεν μπορεί να περιορίζεται στο πώς αντιμετωπίζει μόνον η Πολιτεία, το κράτος και οι φορείς του όσους έχουν αναπηρίες, αλλά και στο πώς συμπεριφερόμαστε ως κοινωνία και ο καθένας μας ξεχωριστά απέναντι στα άτομα με αναπηρίες. Ας γίνει λοιπόν η σημερινή μέρα, η αφετηρία για μία συμπεριληπτική κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς, ανοιχτή στη διαφορετικότητα η οποία στηρίζει έμπρακτα τα δικαιώματα και εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους, ειδικά για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία N. Χαλκιδικής «ΑΓΑΠΗ» και τα ειδικά σχολεία του Νομού για τις πρωτοβουλίες και τη στήριξη που προσφέρουν σε άτομα που το έχουν ανάγκη και στις οικογένειές τους.

Είμαστε όλοι Διαφορετικοί αλλά και όλοι ίσοι!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα