Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος και Περιφέρεια καλούνται να δώσουν λύση για τη στάση του ΚΤΕΛ στο Γυμνάσιο- Λύκειο Κασσάνδρειας

Το πρόβλημα με τη στάση του ΚΤΕΛ στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κασσάνδρειας περιμένει τελικά λύση από την Περιφερειακή Ενότητα ή από τον Δήμο Κασσάνδρας, καθώς το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής αναγκάστηκε μετά από καταγγελίες ότι η υφιστάμενη στάση ήταν παράνομη, να την καταργήσει.


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα στον Πολύγυρο και συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων με την υπόθεση, η διοίκηση του ΚΤΕΛ ζήτησε να βρεθεί λύση και να παραχωρηθεί χώρος κοντά στο σχολικό συγκρότημα, ώστε να οριστεί στάση και να επιβιβάζονται και αποβιβάζονται οι μαθητές.


«Το ζήτημα προέκυψε όταν με τη διαπλάτυνση της οδού, κρίθηκε ότι η στάση είναι χωροθετημένη στο παρακείμενο οικόπεδο ιδιώτη. Ζητήσαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να εκδοθεί σχετική απόφαση και να οριστεί νέος χώρος για τη στάση για να μη ταλαιπωρούνται οι μαθητές» ξεκαθάρισε στο halkidikinews.gr o πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, Γιώργος Αρβανιτίδης.


Στο μεταξύ, Δήμος και Περιφέρεια δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος είναι αρμόδιος για να εκδώσει την σχετική απόφαση για την εγκατάσταση της νέας στάσης. Οι υπηρεσίες Δήμου και Περιφέρειας «πετούν» το μπαλάκι η μία στην άλλη και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση…


« Όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο την μαθητική κοινότητα της Χαλκιδικής. Περιμένουμε τη σχετική απόφαση για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε και πάλι τους μαθητές της Κασσάνδρειας» ανέφερε ο κ. Αρβανιτίδης.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα