Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Alert για την κακοκαιρία Ariel στη Χαλκιδική

Κακοκαιρία επικρατεί σε πολλές περιοχές της χώρας και στη Χαλκιδική με κύρια χαρακτηριστικά τα τοπικά μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαίες βροχοπτώσεις και τους ισχυρούς ανέμους.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα οι πολίτες της Χαλκιδικής έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από τις 17:00 της Τετάρτης 30/11/22 έως τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 1/12/22.

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσείς τους στις απολύτως απαραίτητες. 

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και στα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα