Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Ριζά - Πλατανοχώρι

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Ριζά - Πλατανοχώρι, ένα έργο εκτελείται από την Περιφέρεια Χαλκιδικής και απομένουν λίγες εργασίες για να δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

Ο νέος δρόμος θα δώσει την δυνατότητα στους κατοίκους κυρίως των Ριζών, να έχουν πρόσβαση μετά από αρκετά χρόνια αποκλεισμού από το συγκεκριμένο σημείο, λόγω κατολίσθησης που υπήρξε στο παρελθόν ακριβώς έξω από το χωριό.

Χρειάστηκε συμπληρωματική μελέτη από την ΠΕ Χαλκιδικής και εκτέλεση έργου βυθιζόμενης γέφυρας στο σημείο κατάπτωσης, με συνέπεια να υπάρξει καθυστέρηση υλοποίησης του έργου.

Με την ολοκλήρωση του έργου η περιοχή των Ζερβοχωρίων θα αποκτήσει εύκολη και σύντομη πρόσβαση στην Δυτική Θεσσαλονίκη, την Εγνατία Οδό και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Το έργο κρίνεται ιδιαίτερα αναπτυξιακό για την περιοχή.

Τις ευχαριστίες στον δήμαρχο, Αστέριο Ζωγράφο που ως νομάρχης Χαλκιδικής ενέταξε, με μελέτη και χρηματοδότηση το έργο και τον αντιπερειφεριάρχη, Ιωάννη Γιώργο για την συνέχεια και την ολοκλήρωσή του, εκφράζει εκ μέρους των κατοίκων των Ζερβοχωρίων ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Χρήστος Κομπόγιαννος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα