Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Απ.Πάνα με εποχικούς Πυροσβέστες της Χαλκιδικής

Συνάντηση πραγματοποίησε ο γραμματέας της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Πάνας Απόστολος με εκπροσώπους εποχικών Πυροσβεστών της Χαλκιδικής στην οποία τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα συνολικά αλλά και τους συμβασιούχους-εποχικούς πυροσβέστες ειδικότερα.


Κατά τη συνάντηση οι εποχικοί πυροσβέστες ανέφεραν στον Βουλευτή, πως έληξε μια ακόμα επιτυχής αντιπυρική περίοδος και μετέφεραν τα αιτήματα του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π.) όπου μεταξύ άλλων τόνισαν, ότι υπάρχουν κενά σε μόνιμες οργανικές θέσεις σε επίπεδο Π.Ε. Χαλκιδικής, αλλά και Πανελλαδικά καθώς έχουν να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού από το 2012.

Ο κ. Πάνας από την πλευρά του δήλωσε, πως τα αιτήματα των εποχικών πυροσβεστών της Χαλκιδικής είναι δίκαια, ενώ έπειτα από τη συνάντηση κινήθηκε άμεσα κοινοβουλευτικά καταθέτοντας στον αρμόδιο Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Αναφορά ζητώντας να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για μια νέα προκήρυξη με όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας και με υπερ-μοριοδότηση των Εποχικών Πυροσβεστών στην οποία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι ανεξαιρέτως οι Εποχικοί Πυροσβέστες κάθε ηλικίας, ενώ σημειώνουν, πως είναι απαραίτητη η κατάρτιση πίνακα επιλαχόντων».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα