Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μεταπτυχιακός τίτλος για το Γιάννη Αρζουμανίδη στη Διοίκηση επιχειρήσεων

Το δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση επιχειρήσεων(MBA) απέκτησε ο Γιάννης Αρζουμανίδης μετά από φοίτηση 2 ετών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με το πέρας του προγράμματος σπουδών, της διπλωματικής εργασίας καθώς και της συγκέντρωσης του απαιτούμενου αριθμού διδακτικών μονάδων.

O Γιάννης Αρζουμανίδης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει πτυχίο τεχνολόγου αυτοκινήτων οχημάτων και είναι πτυχιούχος πραγματογνώμων-ασφαλιστής. Έχει παρακολουθήσει πλειάδα σεμιναρίων γύρω από τα προαναφερθέντα πτυχία του, είναι εις διπλούν Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ελευθέρας Πάλης και Βαλκανιονίκης του JUDO, ομιλεί δε και γράφει την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα ενώ προπονεί αφιλοκερδώς διακεκριμένους αθλητές της πάλης.


Από το 2015 είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που διακρίθηκε από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ως η μακροβιότερη επιχείρηση, πέρυσι και ως η επιχείρηση με το καλύτερο ιστορικό διαδοχής, φέτος.


Η «ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ιδρύθηκε το 1973 και εκπροσωπεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες VOLKSWAGEN- NISSAN και FORD. Μετά από σχεδόν μισό αιώνα δραστηριότητας στο χώρο της αυτοκίνησης μπορεί σήμερα, παρά τις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες, να καλύψει κάθε είδους ανάγκη του καταναλωτή: αυτοκίνητα, ειδικά οχήματα, καινούργια και μεταχειρισμένα, μακροχρόνιες και ημερήσιες μισθώσεις, leasing, ανταλλαγές, προγράμματα χρηματοδοτήσεων, ασφάλειες, αναβαθμίσεις, μετατροπές, ανακατασκευές και μετασκευές κινητήρων και οχημάτων είναι μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας. Υπερσύγχρονα πολυσυνεργεία, φανοβαφεία, πλυντήρια, λιπαντήρια και το πρατήριο υγρών και αερίων καυσίμων συμπληρώνουν τη γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας, που παρέχονται ακόμη και χωρίς προκαταβολή, με πολλές άτοκες δόσεις!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα