Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απ. Πάνας: Στη Βουλή το θέμα της κατασκευής του κόμβου της Χανιώτης

​Με κοινοβουλευτική παρέμβαση στη Βουλή ο γραμματέας της και βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας έφερε το θέμα της ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου της Χανιώτης, απευθυνόμενος προς τους υπουργούς Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.


Στην ερώτηση του ο κ. Πάνας αναφέρει, ότι στη Χανιώτη του Δήμου Κασσάνδρας, επί της εθνικής οδού, υφίστανται οι βασικοί δρόμοι πρόσβασης προς την παραλιακή ζώνη. Στην συγκεκριμένη περιοχή συγχρόνως επικρατούν κυκλοφοριακά προβλήματα τα οποία εντείνονται κυρίως τους θερινούς μήνες.

Η προβληματική αυτή κυκλοφοριακή κατάσταση επικρατεί σε μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής και παρά την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Κασσάνδρας για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή ισόπεδου κόμβου Χανιώτης» μέσω ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού, το έργο μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει.

Ο κ.Πάνας δήλωσε σχετικά: «Με την κοινοβουλευτική μου παρέμβασή ζητώ από τους αρμόδιους Υπουργούς τον ακριβή προγραμματισμό για την ολοκλήρωση της κατασκευής ισόπεδου κόμβου της Χανιώτης. Η ολοκλήρωση του έργου θα προσφέρει ασφάλεια στις μετακινήσεις, οι οποίες έως και σήμερα πραγματοποιούνται μετ’εμποδίων και θα λύσει ένα έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα σε μια άκρως τουριστική περιοχή της Χαλκιδικής και του Δήμου Κασσάνδρας, βελτιώνοντας παράλληλα και την καθημερινότητα των πολιτών».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα