Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μήνυμα του Γρηγόρη Τάσιου για την 28η Οκτωβρίου

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων, Γρηγόρης Τάσιος, με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ανέφερε:

«H επέτειος του ΟΧΙ ήταν, είναι και θα είναι πάντα φορτισμένη με τη συγκίνηση που αναβλύζει από την ανάμνηση ενός ένδοξου, ηρωικού παρελθόντος. Παρελθόντος που δεν πρόκειται να λείψει από τις σκέψεις μας, όσα χρόνια και να περάσουν. Τα φωτεινά ιστορικά ορόσημα μαρτυρούν την τόλμη και την υπερηφάνεια που κρύβει μέσα της η Ελληνική ψυχή.

Τιμώντας λοιπόν το ιστορικό παρελθόν μας, αυτό που χρωστάμε, είναι να είμαστε όλοι ένα. Έτσι πάμε μπροστά. Έτσι κερδίζουμε. Οι Έλληνες ξέρουμε να φέρνουμε αποτελέσματα, ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, όταν είμαστε ενωμένοι.

Αυτό είναι και το μεγάλο ζητούμενο σήμερα, σε ένα κόσμο μεγάλων προκλήσεων και αβεβαιοτήτων. Να πούμε ΟΧΙ στο διχασμό, ΟΧΙ στην τοξικότητα που διαιρεί, ΟΧΙ στην εργαλειοποίηση των εθνικών ζητημάτων. Για να μπορούμε και να πούμε όλοι, με μια φωνή, το μεγάλο ΟΧΙ σε κάθε απειλή της εθνικής κυριαρχίας μας, όποτε κι αν αυτό χρειαστεί».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα