Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξενοδοχεία στη Χαλκιδική αγόρασε η Goldman Sachs

Υπογράφηκε η εξαγορά τριών ξενοδοχείων από την Goldman Sachs στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το newmoney, πρόκειται για τα ξενοδοχεία Theophano Imperial Palace, Athos Palace και Pallini Beach της οικογένειας Γρηγοριάδη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό deal καθώς η εξαγορά έγινε από την Goldman Sachs για ίδιο λογαριασμό, δηλαδή από τον φορέα της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας που διαχειρίζεται τα δικά της κεφάλαια.

Η κίνηση της Goldman Sachs μάλιστα, συνοδεύεται και από την επιστροφή ενός ιδιαίτερα έμπειρου και γνωστού στελέχους, του Γιώργου Γαλανάκη (πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος ΛΑΜΨΑ, Hyatt Group κ.ά.) ο οποίος ανέλαβε Πρόεδρος της ελληνικής θυγατρικής της Goldman Sachs.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εξαγορά θεωρείται η αρχή της επένδυσης που σχεδιάζει η αμερικανική τράπεζα στον ελληνικό τουρισμό, καθώς έπεται συνέχεια.

Τα τρία ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, σύμφωνα με το επενδυτικό πρόγραμμα, θα ανακαινισθούν ριζικά. Σημειώνεται επίσης πως οι ίδιοι άνθρωποι της Goldman παλαιότερα συνομιλούσαν για να εξαγοράσουν από τον Γ. Ρέτσο και τους άλλους μετόχους τα ξενοδοχεία Ηλέκτρα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα