Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Ιωάννης Μαλλίνης ανακοίνωσε την υποψήφιότητά του για το Δήμο Σιθωνίας

Ο πρώην αντιδήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Μαλλίνης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη του 2023, για το Δήμο Σιθωνίας.

Στην ανακοίνωση που ανάρτησε στο λογαριασμό στο Facebook, ο Ιωάννης Μαλλίνης αναφέρει:

"Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

▪️ Οι Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη βρίσκουν την χώρα σε μια μεταβατική περίοδο, καθώς διαμορφώνονται νέες απαιτήσεις, νέα δεδομένα και δημιουργούνται νέες συνθήκες.

▪️ Δημιουργούμε μια ομάδα ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος από ανθρώπους έντιμους, άξιους, έμπειρους, ικανούς και έτοιμους να υπηρετήσουν τον δήμο.

▪️ Μέλημα μας είναι να βγει η Σιθωνία απ´την εγκατάλειψη που βιώνει τα τελευταία χρόνια και να διοικηθεί σωστά, αυτός ο τόπος.

▪️ Οι γνωστές προεκλογικές κορώνες περί «οικονομικού χάους» είναι πρακτική παλαιοπολιτική, πολιτικάντικη και ξεπερασμένη γι'αυτό και δεν με αφορά. Βασίζεται στις λογικές της «καμένης γης» παρελθόντων ετών, ώστε να υπάρχει το άλλοθι είτε της επιτυχίας είτε της αποτυχίας μιας οποιασδήποτε νέας δημοτικής αρχής.

▪️ Βασική προϋπόθεση μας είναι να ενημερωθούν άπαντες για την πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, πριν ξεκινήσουμε τις μεγαλεπίβολες θεωρίες περί τουρισμού, πολιτισμού, επενδύσεων και ατελείωτης ανάπτυξης.

▪️ Το βασικότερο θέμα που θα συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων είναι το πως θα θωρακιστεί οικονομικά ο Δήμος, ώστε οι υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης, υγείας να θεωρούνται όχι μόνο δεδομένες αλλά και σε ένα επίπεδο που θα θεωρείται πάνω του ικανοποιητικού.
Πάνω σε αυτή τη βάση θα πρέπει να επιτευχθεί ο βασικότερος στόχος: ένας τουριστικός δήμος με επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, με συνεργασίες με αγορές υψηλών βαλαντίων όπως του αξίζει.

▪️ Η Σιθωνία είναι ένα κοσμοπολίτικο μέρος.

Ο επισκέπτης ερχόμενος σε ένα κοσμοπολίτικο μέρος πρέπει να απολαμβάνει και τις ανάλογες παροχές.

Ο ανταγωνισμός μας είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, οι Σποραδες.

Μέχρι και σήμερα είναι ο επαγγελματίας που έχει αναδείξει τον τόπο αυτό προσπαθώντας να καλύψει το κενό της δημοτικής αρχής που μένει παρατηρητής, απολαμβάνοντας στο τέλος τα πρωτεία που φέρνει η υπερπροσπάθεια αυτή.

▪️Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προσπαθήσει όσο εσείς. Κυκλοφορούμε ανάμεσα σας, γνωρίζουμε τα χρόνια προβλήματα, έχουμε τις λύσεις και χρειαζόμαστε τη στήριξή σας.

▪️Εσείς που αγαπάτε τον τόπο αυτό και αγωνιάτε, θα τους αφήσετε να τον υποβαθμίζουν περαιτέρω; Είναι η ευκαιρία μας κάτι να αλλάξει.

Σας θέλουμε δίπλα μας!

#Σιθωνία_απ_την_αρχή"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα