Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κίνηση για το Δήμο Πολυγύρου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Τον Δήμο Πολυγύρου θα διεκδικήσει στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές μια νέα κίνηση, η οποία αναγγέλει την πρόεθσή της μέσω ιδρυτικής διακήρυξης, την οποία υπογράφει ο πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης, ο Νικόλαος Οικονόμου, ο δημοτικός σύμβουλος, Ιωάννης Σφυρής και ο Σπύρος Χρηστίδης.

Στοο κείμενο αναφέρουν τα εξής:

"08 Οκτωβρίου 2022

- Ονειρευόμαστε μια Πρωτεύουσα που θα μεγαλώσει πληθυσμιακά, δίχως να χάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει σήμερα.

- Οραματιζόμαστε μια Πρωτεύουσα που θα αποτελεί, όχι μόνο διοικητικό, αλλά και οικονομικό και πνευματικό κέντρο της Χαλκιδικής.

- Επιζητούμε μια Πρωτεύουσα που θα αποτελεί πρότυπο σύγχρονης και πρωτοποριακής επαρχιακής πόλης.

- Διεκδικούμε ένα Δήμο, στον οποίο θα ολοκληρωθούν και θα λειτουργήσουν επιτέλους όλες οι βασικές υποδομές του.

- Πιστεύουμε σε ένα Δήμο, στον οποίο η επιχειρηματικότητα, ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός θα αποτελούν τις κινητήριες οικονομικές και επιχειρηματικές δυνάμεις του.

- Θέλουμε ένα Δήμο, του οποίου οι κάτοικοι και του πιο μικρού χωριού θα απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια και τις ίδιες ευκαιρίες με όλους τους υπόλοιπους κατοίκους του Δήμου.

- Επιδιώκουμε ένα Δήμο που θα πορεύεται έχοντας ως βάση ένα συγκεκριμένο, φιλόδοξο και ταυτόχρονα απόλυτα υλοποιήσιμο σχεδιασμό, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των κατοίκων του.

- Απαιτούμε ένα Δήμο, του οποίου η στήριξη στους νέους, η καθημερινότητα της μέσης ηλικίας, η πρόνοια για τους ηλικιωμένους και η αλληλεγγύη προς τους ΑμεΑ θα δεσπόζουν ως βασικές αρχές και θα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να ζουν ΟΛΟΙ.

- Και περισσότερο απ' όλα πιστεύουμε στους ανθρώπους του Δήμου μας, σε όλους αυτούς που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και για τα παιδιά τους.

Ένας χρόνος πριν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Καπλάνης Π. Θωμάς

Οικονόμου Α. Νίκος

Σφυρής Δ. Γιάννης

Χρηστίδης Ι. Σπύρος"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα