Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Τιμητική εκδήλωση στο Παλαιχώρι για τον αείμνηστο Βουλευτή Χαλκιδικής, Κωνσταντίνο Τσιουπλάκη

Η γενέτειρά του, το Παλαιοχώρι τίμησε την Κυριακή τη μνήμη του πρώτου Βουλευτή ΝΔ μετά τη μεταπολίτευση και αείμνηστου Πανεπιστημιακού καθηγητή, Κωνσταντίνου Τσιουπλάκη σε ειδική εκδήλωση κατά τη διάρεκια της οποία έγινε ονοματοδοσία κεντρικής οδού της Κοινότητας.

Στην εκδήλωση μίλησε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, ο οποίος δήλωσε:

"Μία οφειλόμενη υποχρέωση εκπληρώθηκε σήμερα. Από το μεσημέρι το Παλαιοχώρι διαθέτει έναν κεντρικό δρόμο που φέρει το όνομα του Παλαιοχωρινού Κωνσταντίνου Τσιουπλάκη, πρώτου βουλευτή της Χαλκιδικής μετά τη Μεταπολίτευση.
Ο Δήμος Αριστοτέλη τίμησε το έργο, την προσφορά, την αφοσίωση και τον πατριωτισμό του ανδρός.
Μια ιστορική μέρα, μια σημαντική ομόφωνη απόφαση για μια σπουδαία παρακαταθήκη".

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων, Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε:

"Ο Κωνσταντίνος Τσιουπλάκης υπήρξε ένας πραγματικός δημοκράτης και ιδρυτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που συνέδεσε το όνομα του με τις διεκδικήσεις σειράς έργων στο νομό Χαλκιδικής. Η προσφορά του ως βουλευτής Χαλκιδικής από το 1974 ως το 1989, όταν και ολοκλήρωσε την μακρά κοινοβουλευτική διαδρομή είναι αδιαμφισβήτητη υπηρετώντας με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα ολόκληρο το Νομό. Η πολιτική παρακαταθήκη που μας άφησε, ειδικά για εμάς που συμμετέχουμε στα κοινά, είναι πολύ σημαντική καθώς αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα προσφοράς στη Χαλκιδική και τους ανθρώπους της. Πάνω στα δικά του χνάρια συνεχίζουμε κι εμείς οι νεότεροι τον αγώνα να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλότερα και να δώσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα