Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας

Υπεγράφη η σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας» (αρ. μελ.:30/2021), προϋπολογισμού μελέτης 2.256.000,00€ (ποσού σύμβασης 1.673.410, 62 €), από τον δήμαρχο Μ. Καρρά και τον Εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΕΒΕ, Γ. Μαρκογιαννάκη.


Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος μας ολοκλήρωσε τη μελέτη, εξασφάλισε μία σειρά αδειοδοτήσεων και πέτυχε να χρηματοδοτηθεί το έργο στο σύνολό του από το Υπουργείο Μεταφορών. Η σύμβαση προβλέπει ως χρόνο εκτέλεσης τους 10 μήνες.

“Ένα έργο που ήταν απόλυτη προτεραιότητά μας αλλά και απόλυτη αναγκαιότητα θα αρχίσει σύντομα να υλοποιείται. Ως δημοτική αρχή "τρέξαμε" όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες μέχρι και τη δημοπράτηση του έργου, ώστε να μη χαθεί περισσότερος χρόνος. Παράλληλα, δε σταματήσαμε να αναζητούμε συνεχώς χρηματοδότηση. Το υπουργείο Υποδομών κατανόησε το πρόβλημά μας και προχώρησε στην απόφαση χρηματοδότησης του έργου, το οποίο μετά τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης ξεκινά άμεσα κι έτσι σύντομα, η Νέα Ηράκλεια θα διαθέτει και πάλι ένα όμορφο παραλιακό μέτωπο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα