Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κυβερνητικό κλιμάκιο στο έργο του βιολογικού σταθμού Πολυγύρου

Το έργο του βιολογικού καθαρισμού Πολυγύρου, στις Καλύβες επισκέφθηκαν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, οι οποίοι συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργο, το δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο και το δήμαρχο Αριστοτέλη, Στέλιο Βαλιάνο.

"Ένα ακόμη έργο, στις Καλύβες Πολυγύρου, που βελτιώνει την καθημερινότητα του πολίτη και προστατεύει το περιβάλλον, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης, για τη Βόρειο Ελλάδα. Παραδόθηκε ήδη ο δρόμος Θεσσαλονίκης - Γαλάτιστας, όπως και το περίφημο ορφανό χιλιόμετρο, στο δρόμο που οδηγεί στην Κασσάνδρα. Ό,τι είπαμε έγινε, ό,τι λέμε το κάνουμε. Και βέβαια δεν σταματάμε εδώ. Εφαρμόζουμε παράλληλα, πολιτικές που αποδίδουν απτά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της περιοχής, την τόνωση του τουρισμού, τη στήριξη του αγροτικού κόσμου" δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάνηης Γιώργος ανέφερε: "Οι Υπουργοί μας άκουσαν με προσοχή δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αναφέραμε και εγώ ως Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, αλλά και οι Δήμαρχοι Πολυγύρου και Αριστοτέλη που συμμετείχαμε στην συνάντηση. Σοβαροί και μετρημένοι, χωρίς υποσχέσεις, ενημερώθηκαν για τα θέματα του Νομού μας και μας ενημέρωσαν για το τρέξιμο των προγραμμάτων. Μάλλον η παράκλησή μου προ λίγων ημερών για συνεχή παρουσία των κυβερνητικών στελεχών στην περιφέρεια και ειδικά στη Χαλκιδική έπιασε τόπο. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα