Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήλωση Γρ. Τάσιου για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ, του ΤΟΧ και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ανέφερε:

"Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, έδωσε τον Οδικό Χάρτη για την πορεία της κοινωνίας και της οικονομίας μέσα στην καταιγίδα των μεγάλων παγκόσμιων προκλήσεων. Μήνυμα εμπιστοσύνης στις δυνάμεις της χώρας, μήνυμα αυτοπεποίθησης πως θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε στο ξέφωτο της επόμενης μέρας, χωρίς να μείνει κανένας πίσω. Με στοχευμένα μέτρα και δράσεις, πάντα δίπλα στον πολίτη. Με συνέχεια και συνέπεια. Με σταθερό τιμόνι στη διακυβέρνηση της πατρίδας μας".

 

Κατά τη διάρκεια του πρώτου 2ημέρου, ο κύριος Τάσιος συμμετείχε στην εκδήλωση του Υπουργείου Οικονομικών με θέμα την Αναγέννηση των ελληνικών εξαγωγών, συμμετείχε στην εκδήλωση του Ελληνό-Γερμανικού Επιμελητηρίου όπου συνομίλησε με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Αδωνη Γεωργιάδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Δημόσιες Επενδύσεις και ΕΣΠΑ, κ. Γιάννη Τσακίρη και ενώ παράλληλα, επισκέφτηκε το περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και το stand του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκειας της ΔΕΘ θα συμμετέχει σε διάφορα forum ως καλεσμένος ομιλητής δίνοντας τη δυνατότητα στη Χαλκιδική να είναι παρών στην καρδιά των γεγονότων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα