Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στη Μητρόπολη Ιερισσού

Στην Αρναία έφθασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος και τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους, κ.κ.Θεόκλητος.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος προσκύνησε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, όπου θαύμασε τις ανασκαφές και το γυάλινο δάπεδο του Ναού και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Μητρόπολη.

Το απόγευμα ο Μακαριώτατος θα τελέσει τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Αμμουλιανή και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Αύριο Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ο Μακαριώτατος θα προστή των Εγκαινίων στον αναπαλαιωμένο ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Περιστεράς πλαισιούμενος από πλειάδα Αρχιερέων προσκληθέντων προς τούτο υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα