Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κολυμβητικός Αγώνας Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ Μεταγγιτσίου και Πυργαδικίων -ΦΩΤΟ-

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά φέτος ο κολυμβητικός διαγωνισμός που διοργάνωσαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι «Αφθόνη» Πυργαδικίων και «Μύλος» Μεταγγιτσίου προς τιμή των 100 χρόνων φιλίας και αρμονικής συνύπαρξης των δυο γειτονικών χωριών!

Η διαδρομή που έκαναν οι κολυμβητές ήταν 1200 μέτρων με αφετηρία τους Αγίους Θεοδώρους και τερματισμό το λιμάνι των Πυργαδικίων.

Η ευγενική χορηγία των σκαφών και των ναυαγοσωστών ήταν της BAYLINE.

"Ελπίζουμε ο κολυμβητικός διαγωνισμός να αποτελέσει θεσμό και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο με όλο και περισσότερες συμμετοχές" ανέφεραν οι διοργανωτές.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΞ και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος ανέφερε:

"Ένας διαφορετικός κολυμβητικός περίπατος που δεν έχει νικητές και ηττημένους αλλά φίλους, γνωστούς, συντοπίτες που άφησαν για λίγο τις δουλείες τους και ήρθαν να κολυμπήσουν σε μία θαλάσσια πορεία φίλιας για να γιορτάσουν τα 100 χρόνια φιλίας και αρμονικής συνύπαρξης των 2 γειτονικών χωριών, του Μεταγγιστίου και των Πυργαδικίων.
Πολλά συγχαρητήρια στους 2 Συλλόγους: «Αφθόνη» Πυργαδικίων και ο «Μύλος» Μεταγγιτσίου για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση"".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα