Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην υδροδότηση του Πολυγύρου

Δύο μέρες χωρίς νερό έμειναν περιοχές του Πολυγύρου, καθώς φερτά υλικά και κατολισθήσεις λόγω των βροχών προξένησαν μεγάλο πρόβλημα στον αγωγό που τροφοδοτεί με νερό τις δεξαμενές του Πολυγυρου, στο ύψος του Καβρόλακα.

Υπάλληλοι της υπηρεσίας Ύδρευσης με τη συνδρομή και άλλων συνεργείων κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης και τελικά το απόγευμα της Τετάρτης η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζαγγίλας ανέφερε:

"Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους υπαλλήλους του  Αυτοτελούς Τμήματος Συντήρησης, Υποδομών και Εγκαταστάσεων (ύδρευσης)  του Δήμου Πολυγύρου για τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν τις δύο τελευταίες ημέρες, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Δίκτυο ύδρευσης της πόλης μας, και συγκεκριμένα στον αγωγό μεταφοράς νερού Παλαιοκάστρου - Πολυγύρου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Η συμβολή τους ήταν καίρια, όπως και σε άλλα αντίστοιχα προβλήματα που προέκυψαν στον Δήμο μας.
Σας ευχαριστώ όλους για μια ακόμη φορά".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα