Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Σιθωνία -video-

Καταρρακτώδης βροχή και θυελλώδεις άνεμοι έπληξαν νωρίτερα περιοχές της νότιας Σιθωνίας.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Τορώνη δρόμοι και σπίτια πλημμύρισαν, ενώ οι Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα επλήγησαν η Σάρτη και η Συκιά, ενώ συνεχείς διακοπές ρεύματος παρατηρούνται σε ολόκληρη τη χερσόνησο της Σιθωνίας.



 

Στο μεταξύ, στον Πολύγυρο τα νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς νερό λόγω βλάβης που προκάλεσε η κακοκαιρία σε γεώτρηση. Στις περιοχές του Νοσοκομείου, του Δασαρχείου, του Αγίου Χριστοφόρου και του Μασούτη έχει διακοπεί η υδροδότηση και σύμφωνα με το Δήμο Πολυγύρου, αν όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν υπάρξει εκ νέου σφοδρή κακοκαιρία, η υδροδότηση θα αποκατασταθεί σήμερα κατά τις βραδινές ώρες.

Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν και θα επηρεάσουν τη Χαλκιδική μέχρι και την Παρασκευή.

 

 

 

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα