Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μπλόκο σε μεθυσμένους οδηγούς στα ξενυχτάδικα της Κασσάνδρας

Οργανωμένα αλκοτέστ στις εξόδους των νυχτερινών μαγαζιών της Κασσάνδρας πραγματοποίησαν αστυνομικοί του ΑΤ Κασσάνδρας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο επικεφαλής της δημοτικής  παράταξης "Ισχυρή Κασσάνδρα" και πρώην δήμαρχος, Κώστας Παπαγιάννης ανάδειξε το πρόβλημα στην περιοχή, όπου οδηγοί μεθυσμένοι, μετά από ξενύχτι εμπλέκονται σε τροχάια ατυχήματα.

Ο κ. Παπαγιάννης σημείωσε:

"...Η αστυνομία έκανε αυτό που πρέπει να γίνεται ολόκληρο το καλοκαίρι. Οργανωμένα, με άντρες - γυναίκες και περιπολικά, στις δυο εξόδους των ξενυχτάδικων, έκανε ελέγχους  αλκοτέστ και σταμάτησε στην άκρη δεκάδες αυτοκίνητα με μεθυσμένους οδηγούς, τους απαγόρευσε να συνεχίσουν και επέβαλε το νόμο.

Η Αστυνομία σήμερα στην Κασσάνδρα έσωσε ζωές! Έστειλε ένα μήνυμα, ότι είναι εδώ ή ελπίζουμε ότι από εδώ και πέρα θα είναι εδώ. Πολλά ήταν φέτος τα τροχαία. Ας καταλάβουν όλοι ότι ο οδηγός δεν πρέπει να πίνει. Αυτή την αστυνομία θέλουμε. Ας καταλάβουν οι ανώτεροι αξιωματικοί, ότι οι αριθμοί που επιζητούν από τις παραβάσεις το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η διασφάλιση της προσωπικής τους καριέρας. Δε λύνουν το πρόβλημα. Αφού υπάρχει ζήτημα επάρκειας προσωπικού και μέσων δε θέλουμε τον αστυνομικό να απασχολείται κρυμμένος στα πουρνάρια εκεί κοντά στα ξενοδοχεία για να βεβαιώσει παραβάσεις από οδηγούς που αντί για 50, οδηγούσαν με ταχύτητα 70. Βεβαίως και πρέπει να παταχθεί η κάθε είδους παρανομία, όμως όταν έχεις πρόβλημα επάρκειας κύριοι ανώτεροι αξιωματικοί, ιεραρχείς τις ανάγκες. Προτεραιοτητα έχει η πρόληψη, προτεραιότητα έχει να σώσεις ζωές. Αυτό που κάνατε χθες και μπράβο σας. Κάντε το, ακόμα και εάν είναι εις βάρος της καριέρας σας. Σώστε ζωές . Αφήστε τους αριθμούς που στέλνετε στην Αθήνα".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα