Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τέλος στο πρόβλημα κατολισθήσεων στο δρόμο Ν. Σκιώνης – Χανιώτης

Στην απρόσκοπτη και χωρίς κινδύνους διέλευση των οχημάτων από το κομμάτι του οδικού άξονα Ν. Σκιώνης – Χανιώτης που παρουσιάζει προβλήματα κατολισθήσεων αποκσοπεί ο Δήμος Κασσάνδρας και έτσι ξεκινά η υλοποίηση ενός σοβαρού έργου στην περιοχή. 

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά ανέφερε:

"Με την έγκριση πίστωσης εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ, από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός πολύ σοβαρού έργου, που ήταν πάγιο αίτημα των δημοτών μας, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και χωρίς κινδύνους διέλευση των οχημάτων από το κομμάτι του οδικού άξονα Ν. Σκιώνης – Χανιώτης, που παρουσιάζει προβλήματα κατολισθήσεων.
Η εν λόγω χρηματοδότηση επετεύχθη έπειτα από μεγάλη επιμονή και έντονη διεκδίκηση, με συνεχείς επαφές και συντονισμό. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι η διοίκηση του δήμου αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και με κάθε ευκαιρία προβάλλει αιτήματα για την επίλυσή τους, που γίνονται πράξη από τα Υπουργεία."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα