Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πανηγυρίζει η Μεταμόρφωση - ΦΩΤΟ-

Με μεγάλη κατάνυξη και λαμπρότητα γιόρτασαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κοινότητας Μεταμόρφωσης τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος.

Το απόγευμα της παραμονής τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός και λιτανεία της εικόνας στους δρόμους του χωριού. Το πρωί οι πιστοί συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία.

Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης ετοίμασε στην πλατεία του χωριού σειρά εκδηλώσεων για τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος παραβρέθηκε χθες το απόγευμα στη Μεταμόρφωση για να ευχηθεί χρόνια πολλά στους κατοίκους και να συνομιλήσει μαζί τους:

"Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις τόσο κόσμο και ξένους επισκέπτες να συμμετέχουν στις τοπικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερα χαρούμενοι με την προσέλευση όμως είναι και οι επιχειρηματίες με τους οποίους μίλησα αλλά ταυτόχρονα προβληματισμένοι και ανήσυχοι για τις υποδομές που έχουν φτάσει στα όρια τους και βέβαια τα υψηλά λειτουργικά κόστη" σχολίασε ο κ, Τάσιος.

Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταμόρφωσης

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα