Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γρηγόρης Τάσιος στην Αγία Παρασκευή και στα Ιαματικά Λουτρά

Την Κοινότητα της Αγίας Παρασκευής στην Κασσάνδρα που πανηγυρίζει ανήμερα της Αγίας Παρασκευής βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων, Γρηγόρης Τάσιος.

Μαζί με τους κατοίκους του χωριού συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη της Αγίας με ευλάβεθια και τις πρέπουσες τιμές.


Ο κ. Τάσιος στη συνέχεια επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών της Αγίας Παρασκευής για να δει από κοντά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ., Ηρακλή Λειβαδιώτη και το προσωπικό για τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και ανάδειξης της περιοχής συνολικά, ως Λουτρόπολη, που δίνει υπεραξία στην Κασσάνδρα αλλά και ολόκληρη τη Χαλκιδική.

"Ο Ιαματικός τουρισμός αποτελεί μία αναπτυσσόμενη εναλλακτική μορφή τουρισμού που εμπλουτίζει το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής με πολλαπλά και πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική κοινωνία και τον προορισμό" επεσήμανε ο κ. Τάσιος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα