Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο Μάρτιν

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι σήμερα οι έρευνες για τον Μάρτιν Γιοβανόφσκι που είναι αγνοούμενος από το απόγευμα του Σαββάτου (09.07.2022) στη Χαλκιδική, όταν και πήγε για μπάνιο στην παραλία Μύτη στο Ποσείδι, μαζί με τους φίλους του.

Οι έρευνες ωστόσο συνεχίζονται από τον ΟΦΚΑΘ για 13η ημέρα σήμερα. Ο επικεφαλής Χρήστος Ράμος σε ανάρτησή του σημειώνει ότι πλέον διασώστες και εθελοντές επιχειροούν σε παράλιες και βραχώδεις περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες από λουόμενους σε όλο τον Θερμαϊκό κόλπο.

“Αύριο φτιάχνει ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και μπουνάτσα και έτσι θα μπορούμε να σηκώσουμε αεροπλάνο και drone για εναέρια έρευνα. Η προσπάθεια συνεχίζετε…”, αναφέρει ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ.

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα