Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Αυξάνονται τα καλοκαιρινά δρομολόγια για Αμμουλιανή

Αυξάνονται τα δρομολόγια του σκάφους «Αμμουλιανή 2003» από και προς το νησί της Αμμουλιανής, καθώς η τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Το σκάφος θα κάνει δρομολόγια το βράδυ μετά το πέρας των τακτικών δρομολογίων των φερυ μποτ.

Τα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής:

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΡΥΠΗΤΗ / AMMOULIANI TO TRIPITI
ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ & ΚΥΡΙΑΚΗ / MONDAY - THURSDAY & SUNDAY 21:00 και 23:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ / FRIDAY & SATURDAY 21:00 , 23:00 και 01:00

ΤΡΥΠΗΤΗ ΠΡΟΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ / TRIPITI TO AMMOULIANI
ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ & ΚΥΡΙΑΚΗ / MONDAY - THURSDAY & SUNDAY 21:15 και 23:15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ / FRIDAY & SATURDAY 21:15 , 23:15 και 01:15

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
ΤΗΛ: 2377021130 www.axtada.gr,
ΚΙΝΗΤΟ ΣΚΑΦΟΥΣ/BOAT MOBILE 6948627980, 6977539067

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα