Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Βράβευση των Εθελοντικών Οργανώσεων «ΕΟΔ Χαλκιδικής» και «KIDS SAVE LIVES»

Τη μεγάλη προσφορά των δύο Εθελοντικών ομάδων - οργανώσεων: «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- παράρτημα Χαλκιδικής» και «KIDS SAVE LIVES” βράβευσε ο δήμαρχος Μ. Καρράς κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης του Φεστιβάλ της Θάλασσας 2022.

Εθελοντές τους ανέλαβαν πρόθυμα, μετά από σχετική πρόσκληση του Δήμου, να περάσουν από άκρη σε άκρη όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας και να εκπαιδεύσουν δεκάδες πολίτες στην παροχή πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή, καθώς με απόφαση της Δημοτικής αρχής τοποθετήθηκαν 25 απινιδωτές στις Κοινότητες και Οικισμούς του Δήμου μας και τρεις, επιπλέον, στα κλειστά γυμναστήρια Ν. Μουδανιών, Ν. Τρίγλιας και Ν. Καλλικράτειας, που δόθηκαν ως δωρεά του ειδικού σχολείου Ν. Προποντίδας από τα έσοδα του αγώνα δρόμου «ΓΙΝΕ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ».


Την τιμητική πλακέτα παρέλαβαν για την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- παράρτημα Χαλκιδικής, ο Πρόεδρος Νίκος Στόικος και η Γενική Γραμματέας Βίκυ Παπαμέτη. Στη συνέχεια ο κ. Στόικος έδωσε τιμητική πλακέτα της ομάδας στον Δήμαρχο για την αμέριστη στήριξή του. Για την KIDS SAVE LIVES, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο ταμίας, Αναστάσης Σαμαράς.


«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους του εθελοντές των ομάδων, που στήριξαν πρόθυμα την προσπάθειά μας και τιμούν τη λέξη εθελοντής. Καλούμε κάθε εθελοντική πρωτοβουλία και για αυτό και είμαστε πρόθυμοι να τη στηρίξουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα