Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποκατάσταση του παραλιακού τοίχου της Ν. Ηράκλειας με 1,6 εκατ. ευρώ

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κας Μαρίας Έλλης Γεράρδη, χρηματοδοτείται με 1.673.410, 62 € το έργο της αποκατάστασης του παραλιακού τοίχου και πρανούς οδοποιίας Ν. Ηράκλειας.


«Ένα δύσκολο έργο, εφόσον σχετίζεται με αιγιαλό, που απαιτούσε πολλές και εξειδικευμένες αδειοδοτήσεις, θα δούμε σύντομα να υλοποιείται. Ως δημοτική αρχή τρέξαμε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες μέχρι και τη δημοπράτηση του έργου, ώστε να μη χαθεί περισσότερος χρόνος. Παράλληλα, δε σταματήσαμε να αναζητούμε συνεχώς χρηματοδότηση. Το Υπουργείο Υποδομών κατανόησε το πρόβλημά μας και προχώρησε στην απόφαση χρηματοδότησης. Το έργο, εφόσον όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.
Ευχαριστώ θερμά τόσο τον Αρμόδιο Υπουργό Κώστα Καραμανλή, όσο και τον Υφυπουργό κ. Καραγιάννη, για τα «ευήκοα ώτα» και τα γρήγορα αντανακλαστικά. Σύντομα, η Νέα Ηράκλεια θα διαθέτει και πάλι το παραλιακό μέτωπο που της αξίζει και σήμερα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι» δήλωσε ο δήμαρχος Μ. Καρράς .


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα