Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Αρναία γιόρτασε τους Αγίους Αναργύρους -ΦΩΤΟ-

Εορτάστηκε και φέτος η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αρναίας.

Εκατοντάδες πιστών βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιουνίου στο Ναό για να παρακολουθήσουν με ευλάβεια τον Εσπερινό. Ανήμερα της εορτής των Αγίων 1η Ιουλίου, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου και ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της κωμόπολης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.

Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς, ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, η περιφερειακή σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Θαλασσινός και Νίκος Αυγερινός, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευγενία Γιαννούση, ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Στέλιος Τζιτζιρίκας, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γιώργος Χαϊδευτός, δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Σχολείων, Φορέων και Συλλόγων της περιοχής.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα