Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Χαλκιδική, ενώ τραυματίστηκε ο συνομήλικος οδηγός.


Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7.20 το πρωί, στο 75ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος Έλληνας εξετράπη της πορείας της και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος σε παρακείμενη βλάστηση.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρναίας για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου Αλβανού επιβάτη, ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.

Να σημειωθεί ότι ο 18χρονος οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης και - τυπικά - συνελήφθη, για να αφεθεί λίγο αργότερα ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Το τροχαίο δυστύχημα ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα