Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Υπόθεση βιασμού: Την Παρασκευή τα αποτελέσματα DNA του κτηνοτρόφου

Η υπόθεση βιασμού 22χρονης σε ερημική παραλία στην Κασσάνδρα έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία. Η υπόθεση από χθες λαμβάνει νέα τροπή καθώς εμπλέκεται και ένας κτηνοτρόφος του οποίου έχει ληφθεί DNA και τα αποτελέσματα θα είναι γνωστά αύριο.

Η δικηγόρος της 22χρονης Ανθούλα Ανάσογλου δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το κορίτσι βιάστηκε, κάτι που είναι ξεκάθαρο από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις. «Το άτομο την άρπαξε και την έσυρε στην παραλία για να ικανοποιήσει τις κτηνώδεις ορέξεις του», σημείωσε.

Η κοπέλα αναγνώρισε τον 56χρονο κατάδικο ως δράστη του βιασμού τρεις φορές. Ωστόσο ο ίδιος, που θα απολογηθεί αύριο, μετά και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του, έχει άλλοθι.

«Υπάρχει κι άλλο πρόσωπο γιατί ο δράστης που απολογείται την Παρασκευή έχει δώσει ένα άλλοθι το οποίο επιβεβαιώνεται από σωφρονιστικό υπάλληλο. Οι δυο φερόμενοι δράστες μοιάζουν πολύ εμφανισιακά αλλά σίγουρα τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δείξουν ποιος ακριβώς είναι γιατί υπάρχει και DNA από το κορίτσι».

Η νεαρή συγκλονισμένη για όσα συνέβησαν την ώρα, που πήγε για μπάνιο, περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας: «Ξάπλωνα στην πετσέτα και ήρθε κάποιος κι άρχισε να μου μιλάει, με ρωτούσε διάφορα, πώς με λένε και τέτοια, αλλά τον αγνόησα. Έβλεπα προς τη θάλασσα. Όταν γύρισα την πλάτη ξαφνικά μου επιτέθηκε, με χτύπησε και με βίασε».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα