Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο αντιπερφιερειάρχης μαθαίνει ΚΑΡΠΑ

Πεντέμισι ώρες την Τρίτη το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής έγιναν μαθητές, κάτω από τις οδηγίες των διασωστών - εκπαιδευτών του KIDS SAVE LIVES, προκειμένου να μάθουν τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση κάθε δύσκολου περιστατικού.

Ο αντιπεριφερειάρχης εμφανώς ικανοποιημένος για τη συμμετοχή του ανέφερε: "Αυτό που μας έμεινε στο τέλος ήταν πέρα από την χαρά της συμμετοχής,ένα αίσθημα ικανοποίησης ότι είσαι κι εσύ «παρών» σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια του εθελοντισμού, που στόχο και σκοπό έχει την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών που τόσο έλλειψε τα τελευταία χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτές μας, ξεχωριστά στον δικό μας Αναστάση Σαμαρά και στους (16) δεκαέξη εργαζόμενους-συνεργάτες μου στην ΠΚΜ που πήραν μέρος στην εκπαίδευση. Αχρείαστοι να είμαστε όλοι μας".

Να σημειωθεί ότι η εκπάιδευση αυτή έγινε με αφορμή τη δωρεά από την Περιφερειακή Ενότητα σε δέκα περίπου τοπικές κοινότητες της Χαλκιδικής σύγχρονων απινιδωτών, (εκ των οποίων τρείς θα τοποθετηθούν εντός του Πολυγύρου και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Μεταφορών στο παλιό ΚΤΕΟ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής και στο κτίριο του Διοικητηρίου).


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα