Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάστηκε το Έργο Αγροτικής Οδοποιίας Διονυσίου - Πορταριάς

Τα εγκαίνια του έργου “Αγροτική Οδοποιία Διονυσίου-Πορταριάς” πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, του δημάρχου Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Ι. Γιώργου, της περιφερειακής συμβούλου Κατερίνας Ζωγράφου και αιρετών του Δήμου Ν.Προποντίδας.


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδότησε την υλοποίηση του έργου “Οδοποιία Αγροτικής Οδού από Κοινότητα Διονυσίου έως Κοινότητα Πορταριάς” μέσω του προγράμματος “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020”, προϋπολογισμού μελέτης 300.000 €.


Πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό και την ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού με κατάλληλη σήμανση και ασφάλεια για τους χρήστες, συνολικού μήκους 1.150 μ. περίπου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ελληνικών τεχνικών προδιαγραφών.

Το έργο περαιώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, δόθηκε σε χρήση και λειτουργεί κανονικά.  Στην πολύ καλή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους τόσο ο κ. Τζιτζικώστας, όσο και ο κ. Καρράς. Υπογράμμισαν χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μία συνεργασία που φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα