Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γρηγόρης Τάσιος για τις διακρίσεις ξενοδοχείων στο TripAdvisor

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής συνεχάρη τα τρία μέλη της που βρίσκονται ανάμεσα στα οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία που ανέδειξαν στις λίστες με τα τοπ 25 ανά κατηγορία οι αναγνώστες του TripAdvisor.

Πρόκειται για άλλη μια σπουδαία επιβεβαίωση ότι ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό, οι ίδιοι οι επισκέπτες μας από κάθε γωνιά του πλανήτη, αναγνωρίζουν την ασύγκριτη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στον ξενοδοχειακό μας κλάδο και την αξέχαστη αυθεντική εμπειρία διακοπών που χαρίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας.

Για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την εξαιρετική δουλειά και κατάφεραν να αποσπάσουν άλλη μια επιβράβευση διεθνούς απήχησης. Ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση, τα στελέχη, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και όλους όσοι συμμετέχουν στην ανθρώπινη αλυσίδα και διατηρούν την Ελλάδα, τη Χαλκιδική μας, στην ελίτ του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη: Στο Sani Club και το Potidea Palace Hotel που βρέθηκαν στη 2η και στην 9η θέση αντίστοιχα, στην κατηγορία με τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία και στο Ikos Olivia που αναδείχθηκε 12ο καλύτερο στην κατηγορία all inclusive και 11ο στην κατηγορία ξενοδοχείων δίπλα στο νερό.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και να δώσω συγχαρητήρια και σε ακόμα δύο ξενοδοχεία που επιτρέψτε μου να πω, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στον κόσμο της φιλοξενίας, έχοντας τις ρίζες τους στη Χαλκιδική. Στο Ikos Aria που σάρωσε στις λίστες του TripAdvisor και στο Ikos Dassia του ίδιου Ομίλου, όπως και στα Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) μέσω των τοπικών μας Ενώσεων, στο Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, και το Papaevangelou Hotel.

Στην εποχή που διανύουμε με τις μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας, σημασία δεν έχουν οι επενδύσεις εάν δεν είναι βιώσιμες και εάν δεν αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία. Φιλοξενία, οικονομία, κοινωνία και περιβάλλον είναι οι τέσσερις πυλώνες που χτίζουν τη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού ξενοδοχείου, πάνω σε ένα υπεύθυνο μοντέλο λειτουργίας με ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, διαβατήριο για έναν ασφαλή προορισμό όπως είναι η Ελλάδα.

Εγώ προσωπικά και όλοι οι άνθρωποι του τουρισμού, με αγάπη και μεράκι για αυτό που χρόνια υπηρετούμε, συνεχίζουμε την προσφορά στον τόπο μας και θα είμαστε όλοι παρόντες στην επόμενη μέρα της Χαλκιδικής για να πετύχουμε και άλλες πολλές νέες υψηλές διακρίσεις».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα