Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μαθητές από την Σερβία επισκέπτονται το Δήμο Πολυγύρου

Μαθητές από το λύκειο Kralievo Forestry School της Σερβίας επισκέφθηκαν το Δήμο Πολυγύρου στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus 2022.


Η ξενάγηση τους ξεκίνησε από τη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωριων, κατόπιν επισκέφτηκαν το Πανεπιστημιακό Δάσος του Ταξιάρχη, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα φημισμένα έλατα του Ταξιάρχη και δέντρα της ελληνικής φύσης.

Επισκέφτηκαν το Δασικό Μουσείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, όπου εκεί έγινε ξενάγηση από τον msc Δασοπόνο κ. Γιώργο Ρούντο της ελληνικής χλωρίδας και πανίδας της περιοχής του Χολομώντα.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτουρισμού, Νίκος Παπακωνσταντίνου και ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων, Χρήστος Κομπόγιαννος.

Οι αντιδήμαρχοι ανέφεραν σε δήλωσή τους:
"Ο Δήμος Πολυγύρου με την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου μας Αστέριος Ζωγράφος θα προχωρήσει την προσπάθεια ανάδειξης του φυσικού καλούς του ορεινού όγκου του Χολομώντα, με στόχο την προσέγγιση ξένων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας τον αγροτοτουρισμό της περιοχής μας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα