Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκινά η κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου στον Πολύγυρο

Η έναρξη των εργασιών κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Πολυγύρου ξεκινά αμέσως μετά το Πάσχα, δηλαδή το διήμερο 26-27 Απριλίου 2022, σύμφωνα με την εταιρεία.


Όπως επισημαίνει σε ενημερωτική επιστολή της προς το δήμαρχο Πολυγύρου, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών το έργο κατασκευής δικτύου διανομής φυσικού αερίου επιχορηγείται από το ΕΣΠΑ, γεγονός που σημαίνει την απαλλαγή των δημοτών που θα θελήσουν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου από την υποχρέωση καταβολής των ρυθμιζόμενων από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας τελών σύνδεσης.

Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος σχολίασε:

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην παγκόσμια κοινότητα και ιδιαίτερα η κρίση που έχει δημιουργηθεί, από τον πόλεμο στην Ουκρανία, η ανάρτηση αυτή έρχεται να βάλει ένα τέλος στις Κασσάνδρες και στις φωνές εκείνες που βιάστηκαν να διαψεύσουν τον λόγο μας εξυπηρετώντας μικροπολιτικά συμφέροντα.
Οι εργασίες, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη επιστολή της εταιρείας ξεκινούν στις 26-27 Απριλίου 2022 και τις χαιρετίζουμε με χαρά και ικανοποίηση.
Ευχή μας να ολοκληρωθούν άμεσα, προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας».

#halkidikinews


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα