Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας για την πυρκαγιά

Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και όλων των εμπλεκομένων η φωτιά στην Κασσάνδρα έχει τεθεί υπό έλεγχο. Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά σε δήλωσή της αναφέρει:

"Η χθεσινή Δευτέρα ήταν μια δύσκολη μέρα καθώς από τα ξημερώματα ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες δεκάδες πυροσβέστες που προσπαθούσαν να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε στη Μόλα Καλύβα.

Ευχαριστώ για τη συμβολή της, πρωτίστως, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επίγεια και εναέρια μέσα, καθώς και το Δασαρχείο Κασσάνδρας που κινητοποιήθηκε άμεσα. Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής που συνέβαλε πρακτικά στο έργο κατάσβεσης, όπως και το προσωπικό του δήμου μας για τον άριστο συντονισμό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους εθελοντές, μεμονωμένους και ομάδες όπως η ΕΟΔ, που επέδειξαν αυταπάρνηση για άλλη μια φορά και προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, μαζί με τους απλούς πολίτες, αγρότες και υλοτόμους που κινήθηκαν καίρια και αποφασιστικά γνωρίζοντας το δάσος σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ευχαριστώ και τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδη για τα αντανακλαστικά που επέδειξε και την ηθική συμπαράστασή του καθώς επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου για να ενημερωθεί και να μου δηλώσει ότι είναι κοντά μας για ό,τι χρειαστούμε.

Ευχαριστώ φυσικά και τον συμπατριώτη μας, αντιπρόεδρος της Ε.Ε. Μαργαρίτη Σχοινά που ενημερώθηκε και προσφέρθηκε να βοηθήσει με όποιον τρόπο χρειάζεται".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα