Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γ. Καραγιάννης για το 'ορφανό' χιλιόμετρο και το Θέρμη - Γαλάτιστα -VIDEO-

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, μιλώντας στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, με θέμα: «Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας» επισήμανε ότι στο συνεκτικό πρόγραμμα έργων ύψους 13 δισ. ευρώ, που έχει δρομολογήσει η Κυβέρνηση, την πρώτη θέση την έχει η Θεσσαλονίκη και η βόρεια Ελλάδα.

Ο κ. Καραγιάννης αναφέθηκε στην οδική σύνδεση με τη Χαλκιδική και υπογράμμισε ότι τελειώνει το λεγόμενο ορφανό χιλιόμετρο της Ποτίδαιας. "Η καθυστέρηση στο ρφανό χιλιόμετρο ήταν θέμα πολιτικής απόφασης. Και αυτό το καλοκαίρι οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να πάνε στη Χαλκιδική χωρίς να ταλαιπωρούνται".

Επίσης αναφέρθηκε στο έργο του δρόμου Θέρμης Γαλάτιστάς το οποίο θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε επίσης: «Πρέπει να φύγουμε από τα ευχολόγια και τους μουσαμάδες. Αυτή η κυβέρνηση απαντά με μελέτες, διαγωνισμούς και εργοτάξια. Και αυτό πρέπει όλοι να το βγάλουμε προς τα έξω, για να μάθει ο καθένας Θεσσαλονικιός ότι αυτή η Κυβέρνηση πολεμάει για αυτή την πόλη ώστε να ξαναγίνει ουσιαστικά πρωταγωνίστρια έτσι όπως της αξίζει και όπως τόσα χρόνια είχε στερηθεί».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα