Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Για πρώτη φορά αγώνες ιχνηλατών στον Δήμο Ν.Προποντίδας

Στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες ιχνηλατών που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στον Δήμο μας στις 26 και 27 Μαρτίου. Τους αγώνες διοργάνωσε ο όμιλος beagle Ελλάδος και πραγματοποιήθηκαν στα Σήμαντρα με τη φιλοξενία και στήριξη του Δήμου μας και του Κυνηγετικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών.


Συμμετείχαν ιχνηλάτες όλων των φυλών της ομάδας (6) και έκριναν 5 διεθνείς κριτές, 4 Έλληνες και ένας Κύπριος: 1) Αντωνίου Χάρης, Διεθνής κριτής και Πρόεδρος του ομίλου ιχνηλατών Κύπρου 2) Γκόπης Αθανάσιος 3) Πεσίλης Φώτιος, κριτής και Πρόεδρος του ομίλου ελληνικού ιχνηλάτη 4)Φραγγίδης Ιωάννης και 5) Φωτακόπουλος Νικόλαος.


Το Σάββατο είχε 5 τερέν και μπήκαν στην βαθμολογία δυο αγέλες σκύλων ράτσας beagle και την Κυριακή αγωνίστηκε ένα σκυλί σε βαθμολογία ράτσας ελληνικού ιχνηλάτη. Το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο και αναγνώριση σκύλων ελληνικού ιχνηλάτη στο οποίο ήταν παρών, ο τέως υπουργός περιβάλλοντος και ΝΥΝ τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Φάμελος Σωκράτης, ενώ την Κυριακή παρευρέθηκαν στους αγώνες, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς, οι Αντιδήμαρχοι, Σαρόγλου Χαράλαμπος και Κοκκινίδης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σημάντρων Μιστιλίδης Σωτήρης, ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής ομοσπονδίας Πολύχρονης Ιωάννης, ο Γ’ γραμματέας Καλογεράκου Νίκος, πρόεδροι και μέλη κυνηγετικών συλλόγων Ν Μουδανιών, Επανωμής, Κασσάνδρας, ο Πρόεδρος Πεζίκογλου Μιχαήλ και μέλη ΔΣ του ομίλου beagle Ελλαδος,ο Πρόεδρος κυνοφιλικού ομίλου Φωκίδας, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ ομίλου ελληνικού ιχνηλάτη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα