Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Δημάρχου Μ. Καρρά με τον Υφυπουργό Γεωργίας Γ. Στύλιο

Με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Στύλιο συναντήθηκε στις 18-3-2022 στο υπουργείο ο δήμαρχος Μ. Καρράς, προκειμένου να συζητήσει σημαντικά θέματα του Δήμου.

Επικεντρώθηκαν στο αίτημα της χρονικής παράτασης για την αξιοποίηση των οικοπέδων του νέου οικισμού στα Ν. Φλογητά που έληξε στις 22/3/2022.

Ο κ. Στύλιος κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δήλωσε πως θα εξεταστεί η δυνατότητα ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, ώστε να δοθεί νέα παράταση με ισχύ από 22/3/2022.


Αναφορικά με το φράγμα της Ν. Τρίγλιας ενημέρωσε τον δήμαρχο πως το υπουργείο ολοκλήρωσε τις διαδικασίες απαλλοτριώσεων και συντάσσονται ήδη τα τεύχη δημοπράτησής του. Τέλος, για το ζήτημα της οικονομικής στήριξης των ελαιοπαραγωγών λόγω πανδημίας διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί οικονομική στήριξη 40 € ανά στρέμμα για την επιτραπέζια ελιά και 57 € ανά στρέμμα για τη λεβάντα.

“Η συνάντησή έγινε μέσα σε εξαιρετικά καλό κλίμα. Ο Υφυπουργός ήταν ιδιαίτερα θετικός στα αιτήματά μας και μας ενημέρωσε με προθυμία για τα θέματα που του τέθηκαν. Τον ευχαριστώ θερμά για την κατανόηση. Ευχαριστώ, τέλος, τον βουλευτή Γ. Βαγιωνά για το προσωπικό ενδιαφέρον και τη μεσολάβησή του” δήλωσε ο δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα