Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

Ε Επικαιρότητα

Χρηματοδότηση 267.000€ για έργα στην οδική πρόσβαση στις Αλυκές της Αμμουλιανής

Ένα πλήρες έργο για την αναβάθμισητης οδικής πρόσβασης στις Αλυκές της Αμμουλιανής, μήκους 1,1χλμ προγραμματίζεται από το Δήμο Αριστοτέλη μετά την επίτευξη της ένταξής του προς χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με 267.319€.


Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση και τη συνολική βελτίωσητου οδικού άξονα που ξεκινά από τα όρια του οικισμού της Αμουλιανήςκαι κινείται νότια παρέχοντας πρόσβαση στην παραλία «Αλυκές».

Το συνολικό μήκος της οδού είναι 1,1 χλμ ενώ στις προβλεπόμενες εργασίες περιλαμβάνονται η αρχαιολογική επίβλεψη και τα έργα αποχέτευσης, για την απορροή των ομβρίων υδάτων και την αντιπλημμυρική προστασία της ζώνης επιρροής του έργου.


Ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, επεσήμανε: «Οι πράξεις της Δημοτικής Αρχής μιλούν καλύτερα, από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να πει κάποιος για τη σημασία που δίνουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, αλλά και των υποδομών υποστήριξης της τουριστικής ανάπτυξης και στην Αμμουλιανή. Η φιλοσοφία μας, “ένας Δήμος - 16 πρωτεύουσες” αποτυπώνεται σε όσα κάνουμε και σε όσα αποδεδειγμένα προγραμματίζονται για το κοντινό μέλλον.»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα