Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κ. Μάλαμα: Μέχρι που θα φτάσει η αναισθησία τους με τη γέφυρα της Συκιάς;

Η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα σχολίασε το ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Συκιά.

"Σήμερα το πρωί κατέρρευσε το οδόστρωμα στην γέφυρα της Συκιάς με αποτέλεσμα η τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε να “καταπιεί” ένα αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν ένας γονέας, ο οποίος μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο.

Η ευθύνη για το τραγικό αυτό δυστύχημα βαραίνει πλήρως την υπεύθυνη για το έργο αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής, η οποία εδώ και τρία χρόνια κοροϊδεύει τον κόσμο.

Πριν από περίπου ένα μήνα καταγγείλαμε το πρόβλημα στη Βουλή, όπου από την πλευρά της κυβέρνησης, μετά από αλλεπάλληλα “πινγκ - πονγκ” ευθυνών, προσήλθε τελικά ο κύριος Πέτσας.

Η απάντηση που λάβαμε είναι ότι η αντιπεριφέρεια λέει ψέματα και δεν υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια για το έργο.

Όμως, όπως ομολόγησε ο υπουργός, ούτε κι η κυβέρνηση προτίθεται να δώσει ούτε ένα ευρώ για την ασφάλεια των πολιτών της Συκιάς.

Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να γίνει το έργο και καλούμε όλους αυτούς τους κυρίους να απολογηθούν δημόσια για αυτή την κατάντια και στην κοινωνία της Συκιάς και στον δύστυχο πολίτη που εξαιτίας τους βρίσκεται στο νοσοκομείο",


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα