Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προβλήματα στη Χαλκιδική από τη βροχή -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Ισχυροί άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται από το πρωί στη Χαλκιδική, ενώ η τροχαία εφιστά στους οδηγούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, καθώς στο επαρχιακό δίκτυο υπάρχουν πολλές παγίδες από τα νερά της βροχής.

Ένα πεύκο ξεριζώθηκε από τους ισχυρούς ανεμους στο πάρκο της Ορμύλιας, ενώ ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ματέας κάνει έκκληση στους κατοίκους να μην διασχίζουν το πάρκο, διότι λόγω των ανέμων υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πέσουν γερασμένα πεύκα. "Ας είναι προσεκτικοί και οι διερχόμενοι του δρόμου πέριξ του πάρκου. Ευτυχώς η πτώση ενός εξ αυτών, μέσα στην παλιά παιδική χαρά, δε προκάλεσε ζημιές" ανέφερε ο κ. Ματέας.

Χωρίς ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές του Δήμου Κασσάνδρας, καθώς έχουν πέσει δέντρα και έχουν προκαλέσει βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

Ο Δήμος Κασσάνδρας ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό το σχολικό συγκρότημα του Παλιουρίου, Δημοτικό και Γυμνάσιο, λόγω πτώσης δέντρου σε ηλεκτροφόρα καλώδια. 

Η παραλία της Νέας Φώκαιας μοιάζει βομβαρδισμένη από τα φερτά υλικά και τα νερά που καταλήγουν στη θάλασσα. Χωρίς ρεύμα και η Νέα Φώκαια.

Πτώση δένδρων είχαμε και στο δρόμο προς το κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ποτάμια οι δρόμοι στη Νικήτη από την έντονη βροχόπτωση. Χωρίς ρεύμα έμειναν για δύο περίπου ώρες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περιοχή της Νικήτης μετά από πτώση κεραυνού.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα