Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χειροτονία του Επισκόπου Μπουκόμπας Χρυσοστόμου από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο

Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ.κ. Χρυσόστομος χειροτονήθηκε την περασμένη Κυριακή υπό του Α.Θ.Μ. Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου Αλεξανδρείας.

Στο αρχιερατικό συλλείτουργο συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος, Ιερισσού κ.κ. Θεόκλητος, Πηλουσίου κ.κ. Νάρκισσος, Αξώμης κ.κ. Δανιήλ και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ταμιάθεως κ.κ. Γερμανός και Νειλουπόλεως κ.κ. Νικόδημος. Παραβρέθηκαν Αλεξανδρινοί χριστιανοί και προσκυνητές προερχόμενοι από την Μητρόπολη Ιερισσού με επικεφαλής την Γερόντισσα Μαριάμ, Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αρναίας.

Στη χειροτονία παραβρέθηκε αντιπροσωπείας του Δήμου Αριστοτέλη, αποτελούμενη από τον αντιδήμαρχο, Νικόλαο Αυγερινό και των Δημοτικών Συμβούλων, Αστερίου Τζιτζιρίκα, προέδρου Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου και  Νικήτα Μαρτυγάκη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα