Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έργα 1,2 εκ. ευρώ για συντηρήσεις δρόμων στη Χαλκιδική από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Παρεμβάσεις σε επαρχιακές οδούς της Χαλκιδικής και των άλλων νομών διασφάλισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

Στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε την αποκατάσταση των βλαβών και τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού και την επισκευή όλων των πινακίδων αναγγελίας κινδύνου στις επαρχιακές οδούς.

Η διάρκεια της εργολαβίας είναι από φέτος μέχρι και το 2024, ενώ με την έγκριση της σχετικής σύμβασης θα συνεχιστούν απρόσκοπτα οι παρεμβάσεις στους επαρχιακούς δρόμους.


Συγκεκριμένα για τη Χαλκιδική εγκρίθηκε η διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού με αντικείμενο την επισκευή των τεχνικών έργων (γεφυρών κτλ.) και η αποκατάσταση των καθιζήσεων και ανάλογων βλαβών σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής.

Πρόκειται επίσης για ένα πολύ σημαντικό έργο, που αφορά σε δρόμους, οι οποίοι ειδικά το καλοκαίρι εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό οχημάτων. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1,2 εκ. ευρώ.

Με πληροφορίες από τη voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα