Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μ.Παναγία: Από Κέντρο Πολιτισμού, κέντρο... μπάζων -ΦΩΤΟ-

Το άλλοτε όνειρο των Μεγαολπαναγιωτών για τη δημιουργία ένος Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού έμεινε ...όνειρο.

Αυτό το κέντρο νεότητας που ξεκίνησε και υλοποιήθηκε επί δημαρχίας Γιάννη Μητροφανη, δεν αξιοποιήθηκε ποτέ τόσο από τον ίδιο, όσο και από τις επόμενες δημοτικές αρχές. Οι υποδομές και τα κτίρια που κόστισαν υπέρογκα ποσά για να προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, έμειναν να ρημάζουν.

Ο χώρος κατάντησε ένας τεράστιος σκουπιδότοπος και κάθε ασυνείδητος όλα αυτά τα χρόνια πετάει εκεί μπάζα και σκουπίδια.

Μετά τις εικόνες ντροπής που δημοσίευσε η Αργυρώ Κούκου, ο Δήμος Αριστοτέλη έσπευσε να καθαρίσει την περιοχή.

Ο δήμαρχος, Στέλιος Βαλιάνος ανέφερε ότι ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση απορρύπανσης.
" Σε λίγο καιρό ευελπιστούμε ο χώρος να μην εμφανίζει την εικόνα που έχει εδώ και χρόνια αλλά και μέχρι σήμερα. Ο Δήμος Αριστοτέλη πράττει το καθήκον του και βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη περισυλλογή εκατοντάδων τόνων ογκωδών απορριμμάτων που δυστυχώς, για όλους μας ,δεν έπεσαν από τον ουρανό. Οι πολίτες,στο εξής, θα πρέπει ομοίως να πράξουν το δικό τους καθήκον απέναντι στο περιβάλλον και την κοινή μας περιουσία!"


Όπως ανέφερε ο κ. Βαλιάνος, το επόμενο στοίχημα θα είναι ο ευπρεπισμός των κτηριακών εγκαταστάσεων, που παραμένουν πάνω από δέκα χρόνια σε αχρησία.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα