Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Ο Απ. Τζιτζικώστας στον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα

Στις εκδηλώσεις για τον σημερινό εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα συμμετείχε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στον αδριάντα του Παύλου Μελά και των Μακεδονομάχων, στην πλατεία Εθνικής Αμύνης και Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Ο κ. Τζιτζικώστας με αφορμή τη σημερινή ημερά ανέφερε:

"Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον τόπο μας. Είναι ημέρα τιμής και μνήμης για τους ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα, που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την ελευθερία μας, για μια ελεύθερη Μακεδονία.
Είναι ημέρα που δεν αφορά μόνο στο παρελθόν, αλλά κυρίως στο παρόν και το μέλλον.
Είναι η ώρα, λοιπόν, να υψώσουμε το βλέμμα πιο πέρα και πιο πάνω από τα εμπόδια και να κοιτάξουμε το αύριο με αυτοπεποίθηση. Είναι η ώρα να ενωθούμε κάτω από το κοινό όραμα της Μακεδονίας του 2030, της ισχυρής Μακεδονίας της επόμενης δεκαετίας. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα