Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Χρυσοί Σκούφοι 2021: Τα εστιατόρια σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

Είκοσι τρία εστιατόρια βραβεύτηκαν με Χρυσό Σκούφο από όλη την Ελλάδα ενώ την τιμητική διάκριση Top Notch κατέκτησαν 31 εστιατόρια.

Ήταν μια λαμπερή τελετή με έντονο «επαναστατικό» χρώμα, καθώς η βραδιά, εμπνεόμενη από την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, ήταν αφιερωμένη στις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία της γαστρονομίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. To κερκυραϊκό «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι αναδείχθηκε για ένατη συνεχή χρονιά το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας πιστοποιώντας για άλλη μια φορά την σταθερή δυναμική του. Τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν τρία αθηναϊκά εστιατόρια, το «Botrini’s», η «Σπονδή» και το «Varoulko Seaside» καθώς και το «Fresco» από τη Χαλκιδική.

Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική βρίσκονται και φέτος στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς με τα αγαπημένα εστιατόρια των προηγούμενων χρόνων να κυριαρχούν και φέτος (Treehouse και Bubo στις Ekies, Ντομάτα, Fresco και Water στη Sani, Squirrel στο Danai, Kamares by Spondi στο Eagles, Μαρίνα στην Ποτίδαια, Salonica στο Makedonia Palace, Dome στο Nikopolis, Χαρούπι και Γλυκάνισος στη Θεσσαλονίκη και new entry Grada Nuevo).


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα